Graviddrömmar

Jag har hört talas om att man kan drömma lite knas när man är gravid, det kan man ju annars också men men. Jag har i alla fall haft tre tokiga drömmar än så länge.

Den första handlade om att skorpan var som en otäck grönsak när hon kom ut. Som en stor stor ingefära-docka. Stel och ful som stryk. Jag ville inte ta i henne och grät och grät för alla fick bebisar och jag fick en ingefära. 

Den andra handlade om att jag vaknade upp på sjukhuset och tydligen hade genomgått ett kejsarsnitt. Mindes ingenting av det Fidde berättade för mig, hur allt hade gått till och att vi varit där länge osv. Mitt första minne var alltså att jag vaknar på sjukhuset och tydligen fått ett barn med en man jag tycker mig känna igen...

Och igår drömde jag att jag var hos en ny barnmorska som sa när hon såg hur jag höll om min mage när det gjorde ont att, "Det är tvillingar, det vet du va?" Hon var bombsäker för så som min mage var, hur jag höll och hur jag mådde på att det var två bebisar. Så jag kunde bara tänka på hur ska detta gå? Måste fixa två av allt. Måste köpa dubbelt så mycket och göra i ordning ett rum till!! Suck! 


Haha! Galet vad man kan drömma. Den där första drömmen var så obehaglig, fanns med mig i flera dagar. Usch.

Någon annan som haft tokiga drömmar?

Vad har du på ♥ ?
Postat av: mamma

Ha ha äpplet faller inte långt från päronträdet! Fråga din far när han drömde mardrömmar om att den tummelisa lilla bebisen halkade iväg o gömde sig i blomkrukan.jag fick ju en mischelin bebis och drömde mycket tokigt.

Svar: Just ja blomkrukan hade jag glömt. Dina kåldolmar var ju inte att leka med heller... ;-)
Lisabeth

2013-11-06 @ 13:42:21
Postat av: mickis

Jag hade väldigt konstiga drömmar när jsg väntade Eddie. En va att jag opererade in ett koöga i min sambos rygg för att jag tyckte hsn såg dåligt :p, drömde även att jag fick Eddie men va inte med på förlossningen . Så tokigt de kan bli:). Hoppas att allt är bra med dig och bebisen. Kram

Svar: Sjukt det där med drömmarna. Som att man inte skulle vara med/minnas förlossningen... Haha Galet. Jo det är bra med mig, dock vääääldigt trött nu när jag försöker jobba med renoveringen på huset så mycket som möjligt. Kram på dig.
Lisabeth

2013-11-17 @ 23:32:21

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0