Full rulle sockerbulle...

Tiden går så snabbt, hinner inte med själv längre. Nu har det varit fullt upp i en vecka igen. Jag har ju börjat jobba så veckorna kommer la trilla bort nu.
 
Senast jag skrev var jag ju på väg till Köpenhamn över helgen med syster. Dit kom vi och hem också. Mysigt som attan. Det blev ströget och shopping för hela slanten, men det gillar vi ju så det passade oss som handen i handsken. Joanna hade nog planer på att vi skulle hittat på mer men jag var väldigt nöjd med det vi gjorde och det tror jag Joanna var också. Man blir väääldigt trött och slö av ströget en lördag ;-) Grämer mig dock än över en sjal och en klänning jag inte köpte, åh. På söndagen när vi skulle åka hem så stannade vi till på Emporia i Malmö för att kolla in det nya shoppingcentret. Vi körde en snabbvända innan vi åkte hemåt igen, hittade lite smått och gott där också. Det var väldigt kul att komma ner till Köpenhamn och med bara syster också, så trevligt.
 
 
 
Resten av veckan har jag jobbar på militärrestaurangen måndag till torsdag. Väldigt roligt! Men i tisdags ringde Ted från smörgåsbutiken och ville att jag skulle komma och jobba där i sommar så i fredags började jag där. Tråkigt att man inte kan ha båda men såklart måste jag ju ta det som erbjuder mest timmar och militären kan ju bara säga från vecka till vecka och Ted kan ju erbjuda hela sommaren. Men jag hoppas jag kommer kunna jobba på militären längre fram kanske, för jag trivdes väldigt bra där och det var roligt! Men det kommer bli roligt på Ted's också. Väldigt varierande i och med att han har golfrestaurangen också.
 
Ja det var väl det roliga jag hade och berätta idag. Helgen har bjudit på vila, vila och vila. Härligt och välbehövligt. Vi åkte en lite söndagsutflykt i eftermiddag, haha. Det var länge sedan och lite roligt när man inte vet vart man hamnar. Nehe nu blir det soffan tills hockeyn börjar.
 
 
Ha de gott.

Fullt ös, medvetslös...

Ja det har varit fullt upp i snart en veckas tid, ingen stund att vila och andas.
 
I fredags var vi hos syster&co och grillade på kvällen. Så smarrigt och man blev sååå mätt. Potatisgratäng, fläskytterfile, räkor, miniminibaguetter, sallad, rotfrukter och champinjoner. VIlle bossade och det var ingen lugn och ro och när han väl lagt sig var vi alla fyra helt slut, så vi la oss också. Haha. Jag och Fidde passade även på att hälsa på tre månader gamla Lo och hennes föräldrar (systers grannar) och sa hej en snabbis. Så söt med stora fina ögon, gos.
 
Efter en natt med noll sömn, först kunde jag inte somna sen började jag sakta men säkert närma mig golvet med luftmadrassen så då kunde jag inte somna pga det. Så framåt 4-4.30 så trängde jag mig in i 90-sängen med Fidde. Det gick väl sådär, Fidde sov gott men inte jag. Klockan halv åtta kom en liten VIlle och sa hej och det var dags att gå upp. Vid klockan 10 hade jag bestämt träff med Clara för att ta vår traditionella tur på maaaken (marknaden), så vi kastade i oss frukost och sa hej då till Odestrand's. Blev lite sen men både jag och Clara var trötta och orkade inte riktigt med hela marknaden så vi tog kupan, lions loppisen och köpte godis på vårt vanliga stånd innan vi åkte hemåt igen.
När jag kom hem så slängde jag mig i säng och sov tills klockan 4, då hade jag tvingat mamma att laga mat till mig för jag skulle med tåget till stan vid 17.40. Morbror Lasse var hos mamma och pappa och hade thailands filmkväll så fick säga hej till honom också, kul.
Var nära på att missa tåget men hann med som tur var. Clara och jag hade bestämt att ta samma tåg så vi kunde prata lite mer... Jag skulle till Sanna i Huskvarna för att förfesta lite med henne och hennes kusin Johannes, båda gick med mig och läste till bagare/konditor. De fixade hemgjord pizza. Sedan bar det av mot O'leary's och så dansade vi hela natten lång. Fidde kom och hämtade mig så snäll han var!
 
På söndagen ringde klockan 8. Jag hade lovat Adisa att hänga med till Lund över dagen. Så upp och hoppa med baksmälla och allt. Vi hann ta en falafel- och kycklingtallrik innan hon var tvungen att gå på sitt möte. Under tiden så gick jag runt i Lund och tittade i de affärer som var öppna men efter 20 minuter så tröttnade jag och la mig på en parkbänk och vilade i solen. Underbart skönt. Vid halv 4 var Adisa klar och vi satte oss i bilen och åkte hemåt, på vägen så körde vi förbi en liten loppis-skylt så vi svängde in och hittade oss lite fint. Såg också en skylt till "Långa bryggan" så det passade vi på att titta på också. Häftigt, typ en kilometer (nja, inte riktigt kanske) brygga ut i havet. Längst ut var det kallbadhus och restaurang. Sen körde vi vidare. Vi var väl hemma framåt 7-8, så då vart det soffan tills jag somnade.
 
I måndags så var jag städhjälp hos farmor hela dagen.
 
I tisdags och onsdags gick jag bredvid på militärrestaurangen här i byn, där Fidde alltid äter sin lunch. Jag har fått lite tider där och det ska bli kul. Det var min systers kompis Carolina som sa till Fidde att jag skulle höra av mig om jag var intresserad så sagt och gjort det gjorde jag. Det var roligt, det blir ju lite mycket i början men det ska nog gå bra. Det går inte att ha tråkigt med Carolina heller, så det är ju ett plus. De andra var jättetrevliga också. Mån-Tors nästa vecka ska jag vara där också.
Efter jobbet i onsdags så putsade jag alla fönstrerna hos mor och far också.
 
I torsdags städade och fikade jag hos mormor. Sedan förberedde jag tårta som var beställt till idag, fredag. La fram lite prylar som jag ska snart packa ner också för idag ska jag och syster åka till Köpenhamn över helgen. Ska bli så gött att komma iväg lite och sen till köpenhamn också som är så mysigt och med syster också!!
 
Sååå oj det blev långt och utan bilder också, tråkigt! Nu ska jag packa klart, duscha och laga mat. Vi åker vid 14-tiden. Tjipp och hej!

RSS 2.0