Slötorsdag

Att man kan bli så trött och få så ont av att bara sitta rätt upp och ner och titta på ett gäng metallbitar och flytta runt lite plastbackar, det är helt sjukt. Hoppade in på gamla jobbet en sväng idag och ska dit imorgon igen. Var som sagt helt slagen när jag kom hem, dock kan cykelturen hem och sömnlös natt ha lite, lite med saken att göra. Hoppas det går bättre att somna inatt.

Ikväll har vi tittat på den fjärde filmen av de "nya" filmatiseringarna av Liza Marklund's böcker om Annika Bengtzon. "Nobels testamente" råkade vi zappa in på i början på veckan och blev fast. Vet att Emilie pratade om de för ett tag sedan också så nu när vi sett klart på alla serier vi följer (vi är seriejunkies, i alla fall jag) så har det blivit några  Bengtzon-filmer avbetade i veckan. De är helt klart sevärda om man gillar svensk deckare!! Även om jag har lite invändningar mot castingen och annat smått och gott, men men. ;-) Spännande är det i alla fall.

Imorgon är det bara en kortis dag så det går nog som tåget. Efter jobbet ska jag hem och hjälpa mormor och få det helgstädat där hemma och på kvällen kommer Clara och Erik på fredagsmys som Fidde är ansvarig för ;-)

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0