Toppen fredag

Gårdagen var en sån mysig dag. Träffade nästan alla som värmer hjärtat nu för tiden.
 
Dagen började med prov i skolan. Jag hade under veckan brytit ihop många gånger för jag kände att jag kommer aldrig klara detta och varje gång jag tog upp boken så somnade jag och för varje gång jag somnade så kändes det som om det försvann mer och mer av det jag försökt pränta in. MEN, det kändes helt ok provet, var mycket mindre än vad jag hade förvntat mig och vet att jag har skrivit fel på några men att jag blir godkänd i alla fall. Samtidigt som jag skrev så skrev Sanna, Zuni och Johannes också samma prov (de började månaden innan mig) och Felicia de två sista proven i C-kursen. Så efter alla hade skrivit så pennan glödde så tog vi alla en fika och pratade igenom proven och mycket MYCKET annat!! Sen trillade Felicia bort och vi andra tog en lunch på McDonald's. Så himla trevligt, gillar dess människor så himla mycket. Bara Anna-Maria som saknades. Tänk att alla slutar om någon månad, så sorgligt.
 
Sen åkte jag till syster och gosplutten Ville. Vi hade en mysstund han och jag och tittade i böcker med filt om oss.
 
 
Sen blev det en spontanfika hos Clara innan hon åkte med mig hem till metropolen, maaaken (läs: marknaden) väntade ju idag. Hos Clara får man alltid mjölk direkt från kossan också ;-) Alltid lika kul.
 
 
Vid 19-tiden var det middag hos mor och far, smaskigt som baraste den. Fläskfilé och råstekta potatis. Och bästa efterrätten.
Vi såg X faktor och jag satt större delen med filten över huvudet för jag skämdes så. Det är inte riktigt min grej tycker jag.
 
 

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0