Lördag

Idag var jag uppe med tuppen nästan för det är ju maaaken (läs: marknaden) och jag och Clara har som tradition att gå tillsammans både vår och höst så även denna dag. Idag var även Erik med, Fidde hade nog hängt med (eftersom Erik var med inte annars) om han inte skulle köra inatt så han ska sova rätt länge idag.
Idag kändes marknaden sååå liten, har för mig att höstmarknaden brukar vara mycket större men det var  bara mintkyssar som lockade.
 
 
I våras stod jag och höll i jäskorgar och tänkte det ska jag köpa och sen skippade jag det för jag tänkte det kan jag köpa i höst. Hela veckan har jag sett fram emot dessa jäskorgar och jag har tagit upp beställningar i skolan på dem osv. Tror ni att de ståndet fanns nu? NEJ, såklart inte. Jag är i chock, har aldrig varit med om att de inte varit på marknaden. Så tokigt.
 
Var det inte tänkt att vi skulle åka inatt så hade jag köpt några av dessa blommor också så himla fina.
 
 
 Resten av dagen har jag mest flängt runt, till mamma och pappa, till mormor, till farmor, till mamma och pappa igen och nu hemma. Jag ska strax hoppa i säng och sova en stund för vi har tänkt att åka vid midnatt någon gång så det kan vara skönt att få sova en liten stund.
 
 
 
Imorgon vid den här tiden hoppas jag att vi äter något smarrigt i någon liten by på Rhodos, gärna något från havet. Mums.
 

Vad har du på ♥ ?
Postat av: mamma

Ha en jättego resa/puss

2012-10-06 @ 20:57:32
Postat av: Joanna

Ja, ha nu en underbar resa och njut! Tänk på ingenting och om du verkligen måste tänka på nåt så tänk på att vi är avundsjuka här hemma😉! Puss puss

2012-10-06 @ 21:34:10
Postat av: mormor Inga-Lill

Jag instämmer med föregående talare. Var rädda om er. Många kramar.

2012-10-07 @ 10:49:22

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0