Midsommarafton

Ja, nu lite sent kanske, kommer ett inlägg om vår midsommarfirande.
 
Tanken var att vid 14-tiden skulle det vara sillunch, men den blev nog lite försenad. Vi hade dukat fram massa gott, jag hade med mig lite bröd som var populärt. Sen tog papporna + Fidde en promenad, de var så söta när de gick iväg. Medans vi damer pysslade hemma och fixade fikat. Så var det kaffe och jordgubbstårta. Min och Joannas premiär för denna tårta, min för att jag aldrig gjort en och Joannas för hon aldrig smakat en. JAg har aldrig gillat sådana tårtor heller men denna gillade jag absolut. De andra vågade inte smaka, antagligen för att den inte var "vanlig" utan, utan mjölk och äggvita. Tråkiga människor, eller så kanske de mer gillade sockerkakstårta och inte gräddig variant.
 
Sen fick mammorna + jag gå på promenad och kika på området där syster bor. Det är kul att glo inte i folks hus och se alla olika stilar i de likadana husen.
Vi hade jättefint väder och satt ute fram tills kl. 19 då regnet kom och lite blixtar tycktes någon se. Med regnet kom också lite hunger och vi skulle grilla, hrm. Lite bränt men det var ok att äta i alla fall ;-) Åhh vad mätt man blev, så himla mycket gott igen. Sen lite jordgubbar och snacks på det. Usch vi rullade i säng typ. För att egentligen "bara" känna Jo och Per så hade vi så himla trevligt och skojigt, roligt att det händer något, förra midsommar jobbade jag ju.
 
Midsommardagen bestod också bara av att äta typ, äta frukost, äta rester och äta tårtrester. Hihi.
 
 
 
 
Ville älskar att gå på gräset, han gick och gick och gick och spelade fotboll. Shit vad den killen är bra på det, han kommer säkerligen kunna försörja mamma och pappa om 20år, pga av sin proffskarriär ;-).

Vad har du på ♥ ?
Postat av: mormor Inga-Lill

Ni verkade ha väldigt trevligt. Vilken tårta, kunde Joanna äta den, den var så vacker.

Svar: Ja, den var helt mjölk och äggvitefri!!
Lisabeth

2012-06-28 @ 10:24:14

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0