Skit med

Emilie gjorde mig uppmärksam på att det inte går att kommentera. Undra vad jag lyckats göra nu med alla koder... Har ju inte pillat varken idag eller igår, skumt att det blivit så här. Ska kika snabbt om det går och ändra nu annars får det vänta. Så surt för nu har det ju blivit lite mer kommentarer än tidigare =)Uppdatering: Jag kom på illakvikt vad det måste vara... jag har glömt klicka i rutan "kommenterbar" när jag uppdaterat med mobilen ;-) Så det är ska jag komma ihåg att göra nästa gång. Skönt att jag slapp kolla igenom alla siffror och bokstäver, det är ju en sån djungel. God natt!

Vad har du på ♥ ?
Postat av: Emilie

skönt att det var lättlöst!

ville bara säga att det är ju tur att din syster är hemma så hon kan bevaka posten, eller du kanske åker dit och vaktar brevlådan med :)

2012-01-26 @ 09:02:30
URL: http://lindgatan.bloggplatsen.se
Postat av: Lisabeth

Jag tror att brevet kommer till Skillingaryd för jag flyttar ju inte förrän 3feb... Så där jag bor nu är ju min folkbokföringsadress hela nästa vecka :) hihi. Om jag inte hade jobbat nästa vecka hade jag suttit nere i trappuppgången hela dagarna tror jag. Haha

2012-01-26 @ 09:09:14
URL: http://lisabeth.se
Postat av: Sarah

Och lilla jag har också uppmärksammat ett "fel" i den nya designen. När jag kollar in på bloggen via datorn ser allt fint och nytt ut, men när jag kollar genom mobilen är headern (det heter så på bloggspråk va?) rosa, men själva bakgrundsfärgen på resten av sidan är den "gamla" gul/beigea färgen. Vet inte om det bara är så på min mobil men tänkte om du ville veta:)

2012-01-26 @ 12:53:26
Postat av: ♥ Lisabeth

Oyes header is the word! Tror nog att det är din mobil... PÅ min mobil ser det ut precis som på min dator, med vita kanter och lite rosa-lila lister. Testa att uppdatera sidan på mobilen.

2012-01-26 @ 17:25:34
URL: http://lisabeth.se
Postat av: Sarah

Hmm, konstigt! Har uppdaterat, startat om telefonen och både kollat lisabeth.se och lisabethhh-bloggen och båda dessa är gula. Hmm. Vet inte riktigt vad det kan vara...

2012-01-26 @ 18:21:41

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0