Uppe i ottan

 

Ja klockan 8 är ottan för mig när jag jobbar eftermiddag... På schemat stod tvättid. Förbannat tråkigt men ett måste då mina jobbkläder är nersvettade och Fidde fick gå i privata kläder till jobbet idag. Så illa var det denna gång.  Så hela förmiddagen har jag sprungit upp och ner i trapporna och konkat med stora tvättpåsar. Det tröttsamma är ju att jag har fått tvätta snabbtvättar för att hinna med att tvätta allt och att det ska hinna torka, då våra torkningsmöjligheter suger i detta hus! Ingen torktummlare utan bara torkrum och torkskåp och där blir det sällan helt torrt. Vad roligt jag hade att skriva om... haha.Emellan tvättningen så hann jag med att åka och köpa en blomma till mamma. För jag trodde det var idag hon skulle börja på sitt nya jobb, men jag var visst lite före... det var inte förens imorgon (eller?!) som det var dags. Men då får hon en överraskning idag istället, om hon nu inte hinner att kika in här innan hon kommer hem. Vi får hoppas att hon inte gör det =)


Vad har du på ♥ ?
Postat av: mamma

OHHH!!! Vad roligt att komma hem och mötas av en så vacker bukett. Tack älskade Lisabeth för omtanken. Jag har ju den kvar imorgon också och kan njuta när jag kommer hem efter första dagen på nya jobbet :-)

2011-09-05 @ 17:48:24
Postat av: Emilie

du är alltid välkommen hem hit att tvätta och torka, eller bara torka...so you know!

2011-09-05 @ 21:59:38
URL: http://lindgatan.bloggplatsen.se
Postat av: ♥ Lisabeth

Tack Emilie! Jag brukar ockupera mamma&pappas torktummlarna, men jag får nog sprida ut mig lite och kommer hem till er någon gång =)

2011-09-06 @ 12:07:23
URL: http://lisabeth.se

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0