Franska maränger

Jag fick lite energi till slut och orkade släpa mig till affären för att köpa snacks och dricka. Jag orkade också att slänga ihop en sats franska maränger och spritsa ut i olika former. De ska ju vara kladdiga och lite sega, men dessa blev extremt klibbiga så de fastnar i varandra när de ligger i burken... Tokigt.

Nu ska jag återgå till soffan igen och strax gå till sängs, börjar känna att ögonlocken är tunga. Jag har ju inte varit uppe senare än 21.45 på 5dagar, det blir lite ovant att ställa om.


Rosa hjärtanmaränger och rosa krumilurer =)

 


Vad har du på ♥ ?
Postat av: Emilie

va fina!

sött att göra dom i hjärtform!

det blir ju mycket trevligare att äta dom då :)

2011-09-17 @ 09:44:06
URL: http://lindgatan.bloggplatsen.se
Postat av: Sofie Mitchell

Ohh de ser goa ut! Hur gör man dessa annorlunda från vanliga maränger?

2011-09-17 @ 17:21:51
URL: http://lifebymrs-m.blogspot.com/
Postat av: Lisabeth

Det är inte så stor skillnad. 1dl äggvita och 2,5dl florsocker värms försiktigt i en kastrull och man ska röra hela tiden, tills dess att det är fingervarmt. Sen kan man använda sin Kitchen Aid ;) eller vanlig elvisp för att få upp ett riktigt marängfluff. Sen spritsa som man vill och in i ugnen på 100grader i 45-50minuter.

2011-09-17 @ 22:59:07
URL: http://lisabeth.se

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0