Nu är vi framme vid Castello del Trebbio

img_6407 (MMS)

Nu är vi framme vid Castello del Trebbio och nu är det dags för middag!


Nu lämnar vi Cattolica och drar oss inåt l...

img_9576 (MMS)

Nu lämnar vi Cattolica och drar oss inåt landet till några mil utanför Florens. Där väntar Fiddes bror Richard, hans flickvän Emilie och deras son Lukas plus 4 par till. Fidde sitter bakom ratten, pappa håller kartan, mamma agerar "Dagens eko" och upprepar det vi andra nyss sagt och jag sitter mest tyst och läser! Kram på er.


Vi gottar oss i solen här i Cattolica. I e...

img_8855 (MMS)

Vi gottar oss i solen här i Cattolica. I eftermiddag väntar en biltur till lilleputtlandet San Marino!


Nu tar vi en liten fika bredvid domkyrkan ...

img_0698 (MMS)

Nu tar vi en liten fika bredvid domkyrkan i Milano. Vädret har rättat sig te och nu skiner solen :)


Framme på hotellet i Milano. Man känner av...

img_9660 (MMS)

Framme på hotellet i Milano. Man känner av att man sovit dåligt i natt, varit igång hela dagen och har problem med hälsenan :( Men jag ska väl inte klaga, jag har ju inte fött barn under dagen ;) Hoppas det är bra med er alla där hemma. Får se när jag kan ladda upp lite bilder från kameran :)


ÄNTLIGEN!

Grattis till min syster och svåger som idag blev föräldrar. Det var för 12 timmar sedan, imorse som min syster äntligen fick sin son, som hållt sig inne lite för länge! Klockan 7 blev jag och Fidde väckta av att min telefon ringer och det var min svåger som berättar den glada nyheten. Min syster och deras son mår bra =)

Synd bara att vi nu idag ska åka iväg i 2 veckor. Men det kanske är lika bra, så hinner den nya familjen landa, bli starka och lille bebisen kan piggna till ordentligt.

Nu sitter vi på flyget eftersom detta är en tidsinställt inlägg och jag tror bestämt vi får fira till det lite ikväll när vi landat.

Nu drar vi!

img_9376 (MMS)

Nu drar vi!


Fika hos mormor och en rundtur i farmors trädgård

Idag har jag fart och flängt som attan. Gjort ärenden på samhället, varit i Vaggeryd och donat. Fika hos mormor en sväng. Nu sist var jag hos farmor och rensade bland mina morötter och tog mig en tur runt trädgården med kameran. Tyvärr är det mesta överblommat =( Dock några fina kvar. VARNING för mycket blombilder.

Snart kommer Evelina och Ida på besök. Vi ska se Yrrol för 150e gången, hihi.



Min fina mormor

 

Hon var hundvakt till Chaplin.

 

 


 

 

Farmor är svår att fota, hon vänder ryggen till så fort man tar fram kameran.
Tur man bara kan ill-ge på avtryckaren nu, så man får med någon bild =)

 

Lejongap är ju sååå fina.

 

"Duu, här är lite fint ogräs som du kan ta kort på.
En del tycker att man ska ta bort det, men det tycker jag är synd!"


Se så fint, hihi. =)

 

Min fina farmor.

Man får ge henne lite tid, sen så kan hon vara med och posa.


Jag ♥ min nya kjol


Det där med att packa...

Är inte min starkaste gren. Jag vill gärna ha med favoritgarderoben och lite till...

Just nu är det 9 klänningar, 3 kjolar, 4 shorts som jag slits mellan. Fidde tycker jag kan ha med alltihopa, det tycker ju jag också egentligen. Men jag tror inte att jag orkar dra min väska om allt jag vill ha med packas ner. Jag har ju inte kommit till linnen & toppar, bikinis, skor och necesär ännu! Puhh.


Blommorna i fönstret har dött, så klänningarna får vara dekoration så länge =)


Afton med Clara

Nu har det i alla fall hänt något i min tråkiga vardag. Jag har tagit en promenad med Clara denna afton och sedan suttit i vår soffa och tjötat i flera timmar. Jag fick feeling och tände ljusen som stått orörda sen i början på året. Nu ska jag och Fidde titta på lite True Blood igen innan det är dags att sova.


Är så förtjust i min lilla fotografi- och ljushörna i vardagsrummet. Det är så härligt med hela tjocka släkten på väggen med fina ljusstakar runt omkring. Önskar bara att jag hade ett annat "bord".

Seeeegt

De senaste dagarna och veckan har varit så dryga. Vi, både jag och sambon går bara runt i lägenheten utan varken någon energi eller ork till att göra något. Vi var som sagt i Jönköping i fredags och så har vi varit hos mina föräldrar och på Lindgatan och ätit, men i övrigt har vi bara gått runt i lägenheten och inte tagit oss för något. Vi har suttit vid datorerna och läst aftonbladet flera gånger om dagen och bloggar osv. Loggar in på facebook flera gånger i timmen för att konstatera att inget hänt på de sista 5 minutrarna. Jag kollar mobilen ständigt för att se om jag kanske blivit moster än, men icke. Denna ständiga väntan, tycker synd om min syster.

Det känns inte heller lönt att börja på något nu när vi snart ska åka iväg. Men samtidigt har vi massor som borde göras innan vi åker iväg. Men det finns ingen energi. Det är så tradigt. Just nu har vi börjat plöja igenom True Blood - säsong 1.

Man blir helt dagvill, när alla dagar ser likadana ut och man inte gör något speciellt. Alla dagar känns som söndag - minus ångesten. Idag har jag i alla fall kommit så långt att jag har skrivit upp en lista på vad vi ska hinna med att göra innan vi åker på onsdag. På den finns allt från posta ett paket - till att städa ur kyl & frys. Jag har dock inte skrivit någon packlista, det brukar jag vara snabb med att göra och jag brukar redan ha full koll på vad jag ska ha med mig, men inget är gjort. Det ligger kläder och prylar överallt i hela lägenheten, sedan Karlstad och allt är oordning. Vet inte vad som hänt med oss, läs: mig.

Nu ska jag gå och försöka laga klart maten som vi börjat med nyss och sen ska vi se ett till avsnitt av True Blood.

Inte kul att vakna

Nej, idag var det inte kul att vakna upp och påminnas om att allt som hänt i Norge nog verkligen hänt och att också nattens drama varit verklighet. Det som hänt i Norge är ju fruktansvärt, vet inte ens vad man kan säga mer än hemskt. Mår illa av sånt här. Jag kan knappt läsa i tidningarna för det är bara för mycket att ta in, jag låter Fidde och mina föräldrar uppdatera mig istället.

Det var som sagt drama här på hemmaplan under natten också. Jag vaknar till av att Fidde pratar i telefon, men somnar snabbt om igen. Fidde väcker mig runt 03-03.30-tiden och säger att han ska åka till Vaggeryd och hämta hans bror Richard för han hade blivit misshandlad och rånad. Jag var inte riktigt vaken så jag trodde att detta var ett av Fiddes miljoner olämpliga skämt, men så var icke fallet. Detta fick jag senare återberättat av Fidde, när han kom hem! - Richard hade alltså på väg till en kompis stött på några ungdomar som ville honom ont. När han inte ville ge dem några cigaretter så bad de istället om plånboken och mobilen, vilket Rille också vägrade. Då hotade de istället med fjäderbatong! Rille såg ingen annan utväg än att hoppa på en av dem i hopp om att de andra skulle bli rädda och sticka, men det fick motsatt effekt. Alla hoppade istället på Richard! Jag har ju inte sett hur han ser ut, men enligt Fidde så kommer han nog ha ont ett tag framöver.

Idag på förmiddagen så ringde Richard till Fidde och berättade att han var på i Värnamo på akuten, för han har riktigt ont i nyckelbenet/axeln och för att dokumentera skadorna hos polisen.


Vad är det för jäkla värld vi lever i?? Det är helt sjukt.

Wihoo vi har blivit med NIKON!

Igår hände det så att vi köpte en systemkamera. Efter några turer runt stan under dagen och ett bio besök emellan för att tänka så kom vi till slut fram till att slå till. Så hem kom vi med en splirrans ny NIKON. Vi träffade min höggravida syster och man innan bion och vi fick inbjudan att komma på fika efter bion också så vi for först till affären och införskaffade kameran och den åkte vi dit och packade upp den och började pilla. Det är skojigt, men det tar ju ett tag innan man lär sig så vi kommer nog öva varje dag tills vi åker till Italy. Här nedan kommer de första bloggbilderna från den nya kameran. Var snälla för det är som sagt mycket att lära ännu. =)

Den goda, men mäktiga, kladdtårtan Joanna bjöd på var jag ju tvungen att fota.

 

Fiddes första bild. Han blir nog en duktig fotograf, tror jag.


Cykeltur på kvällskvisten



 

Vi tog en liten cykeltur när vi landat i bya efter storstan, vid 21-tiden. Det är mysigt runt dammen när solen går ner.  (Vet inte varför Fidde pekar på bilderna, men men)


Himla skit

När jag vaknade i söndags i Karlstad kunde jag inte röra armarna "utåt", bara begränsat i sidleds. Idag äntligen börjar det släppa så jag kan rör som jag vill. Tror att det var min och Fiddes bugg under lördagskvällen som ställde till det. För det var inte som träningsvärk utan det kändes mer som att någon led hoppat lite på sniskan i axlarna. Jag vart i alla fall jätteglad idag när jag märkte att jag inte längre hade ont av axlarna.

Men under dagen har istället nacken och ner till skulderbladen. Så jag vet inte vilket som var värst. Grymt ont gör det i alla fall. Jag har legat med vetekudde runt nacken ikväll för att värma upp musklerna lite, vet inte om det hjälper något men det kändes skönt i alla fall.


(Att ha armen i det läget som jag har på bilden gick inte för sig innan vi veckan.)

L ♥ F

Igår kväll var vi på Lindgatan på räkfrossa. Trevligt och mysigt som alltid. Jag var grymt trött bara och inte riktigt på topp. Sångfågeln Ebba var där också. Jag är fortfaranade helt tagen av hur duktig hon var. Ni som missat henne kan lyssna här! När vi ätit och Richard nattade Lukas så passade jag på att kopiera de bilder Emilie tog under bröllopet i Karlstad. Där fanns nämligen bilder på mig och Fidde, hade ju inga bilder själv. Så ni som var nyfikna på hur vi såg ut, Ta da! (Jag kände mig dock inte så blek som jag ser ut att vara på korten, och klänningen kändes inte heller så kort som den ser ut på bilden. Hrm. Och vad hände med frisyren?! Ja ja)

 

Fotograf: Emilie


BILDREGN: Bröllop i Karlstad

Bröderna Johansson hälsar en välkommen.

 

Herr & Fru Bergqvist

 

Mina bordsgrannar. Emma (Rebeccas lilla syster), Fidde, Emilie, Rosanna (Fiddes kusin) och Rille.

 

Kling i glasen

 

När Henke lämnar bordet passar männen på att sno sig en puss.

 

Karl-Erik (Fiddes farfar) passar också på =)

 

Svärfar håller tal.

 

 


Fredagkväll i Karlstad

Direkt när vi anlände till Karlstad åkte vi till Hammarö för att säga hej till den stundande brudgummen och gå husesyn, jag och Emilie har ju inte varit i det nya huset. Efter det begav vi oss till hotellet och snabbt som attan åt vi hotellbuffé för att sen hinna med att bubbla i bubbelpoolen på relaxen på hotellet. Vi hade sån tur så vi var helt ensamma i relaxen, så soft.


 

Klockan 22.00 stängde relaxen, men vi var inte sugna på att gå och lägga oss då så Fidde och Rille föreslog att vi skulle ut på stan en sväng och kanske spela lite biljard. Vi nappade på den idéen och gick ut vid 23-tiden.

 

Efter ett tag stannar båda männen utanför en port, de säger att vi ska gå in. Utanför sitter denna skylt, haha. Okej att de var lite stressade inför morgondagen men kris? Hihi.

 

Nej, skämt åsido. In genom porten och en trappa upp låg ett guldkorn. En fräsch bar med ca tio biljardbord. Jag har nog inte spelat biljard sen jag var på Gran Canaria för mer en 10 år sedan, så jag har ju inga skills direkt. Men jag fick i några "bollar" i alla fall. Jag trodde att tävlingsmänniskan, Fidde skulle bli putt om jag inte gjorde så bra ifrån mig men han var tydligen glad så länge jag lyssnade på hans tips, träffade den via bollen och en till och så länge jag inte sköt ner fel boll. =) Jag fick godkänt i betyg i alla fall. Det var mycket roligt, lite annorlunda fredags-underhållning.

 

 

 

 


Cuting the cake

img_0053 (MMS)

Cuting the cake


:)

img_0681 (MMS)

:)


Herr & Fru Bergqvist med föräldrar!!

img_7588 (MMS)

Herr & Fru Bergqvist med föräldrar!!


ljuvali.se

Stina-Lee, är en blogg som jag följer och som jag bara älskar. Nu har hon gjort det som jag och jag tror många med mig drömmer om, öppnat en egen webbutik. Igår lanserade hon den och det blev storm på sidan, men nu ska det vara åtgärdat om ni har lust så ta en titt. Detta är ju bara uppstarten så det finns inte såå mycket varor men jag gillar stilen! Webbutiken, Ljuvali hittar ni här!

Det bara är ju faktiskt bara på lördag det...

img_6209 (MMS)

Det bara är ju faktiskt bara på lördag det behöver vara uppehåll i regnet i Karlstad, så jag tycker det ser lovande ut ;)


Breakdown

Märks knappt att jag är trött nu efter en stressig och krånglig vecka som verkligen har testat mitt tålamod. Idag efter jobbet åkte jag med mamma och mormor till stan för att inhandla småplock inför helgen. När jag kom hem var jag helt slut, trött som attan och hade så himla mycket att fixa. Måste packa och fiixa och dona eftersom vi åker ganska snart efter jag kommit hem från jobbet imorgon.

Det blev inget av mina planer, jag var så trött. Jag bara satte mig i soffan och bröt ihop. Lugnade ner mig. Gick för att prova klänningen igen, för jag köpt BH och väska idag. Nu satt den inte längre så bra som den gjorde igår och jag bröt ihop igen. Fidde sa att jag skulle försöka stryka den så kanske det blir bättre. Jag krånglar mig in i garderoben som nu är överfull av bröte som jag inte orkar ta hand om. Får upp strykbrädan och järnet, som TUR är så stryker jag på insidan på fodret och inte utanpå (alltså det man ser) för strykjärnet var inte rengjort så det blev helt brunfläckigt. Jag bryter ihop igen. När jag lugnat ner mig och fått klänningen strykt kändes det lite bättre, det blir nog bra till slut tänker jag. När jag ska konka in med strykjärnet i garderoben igen, snubblar jag på all jävla bröte som någon idiot kastat in där för hon inte orkar lägga dem på sin rätta plats. Vill i fallet rädda mitt strykjärn eftersom det är stort, bra och var dyrt en gång i tiden. Faller då mot väggen och byrån som står i garderoben och där över hänger mina fina glaskulor som nu slungas in i väggen och går i kras. Jag bryter ihop totalt!




Jag ger upp och går och lägger mig. Jag får sura imorgon på jobbet för att sen komma hem och vara mega-super-duper effektiv. GOD NATT!

Äntligen

Det är ju bröllop på lördag i Karlstad. I typ mars-april köpte jag en klänning som jag skulle ha. Men för någon vecka sen började jag tveka. Jag trivdes inte i den alls och känner jag mig inte bekväm i det jag ska ha på mig så blir hela dagen lite sträv. Så nu har jag har jag gått runt i 2-3 veckor med lite panik. Vad ska jag ha på mig? Jag har letat i affärer i Jönköping, Värnamo och Gislaved, men inget som fångat mitt intresse.

NUUU kan jag slappna av. Klänningspaniken är över. Idag kom det ett paket med posten. Det var samma klänning som jag har haft hem två gånger innan, i storlek L och storlek M, nu kom storlek S. Önsketänkande att jag skulle komma i den, men jag var ju tvungen att testa, för storlek M var alldeles för stor tyckte jag. Snacka om snabba ryck, jag fick strl M-klänningen (kallar den för M bara sen orkar inte skriva "storlek X-klänningen" hela tiden), i måndags, beställde S samma dag och fick hem den idag. Så tro mig, jag blev överlycklig när jag insåg att jag kom i S. Jippi.

Drog med klänningarna till mamma för lite mannekäng. S var ju lite kortare så vi började på och fundera på hur man kunde sy in M, vi (läs: mamma) nålade och tråklade och donade. Efter en stunds pysslande av mamma och gnällande av mig så blev jag tills slut helnöjd, mamma också. Nu kan jag pusta ut. Klänningen är fixad. Jag har något att ha på mig på lördag när det är dags för Fiddes äldsta bror att gå ner för altargången. Nu i denna stund går Fidde runt och provar hans kläder. Det blev såå mycket finare än vad jag tänkt. Han är så stilig. Min fina man. Jag ville så gärna visa på bild på honom i sin utstyrsel men ni som inte ska på festen får hålla er tills lördag, det kommer nog något MMS-inlägg under dagen.

Tummen upp för Klarna!

Älskar när man bli positivt bemött när man ringer kundtjänst. Och att man blir överraskad och glad över hur mycket smidigare och bättre det blev än vad jag kunde tro när jag ringde. Det är så underbart.

Fick ett mail häromdagen om att för att få mina pengar återbetalade skulle jag maila hela denna listan ifylld till fakturaföretaget...
Födelsedatum:
För- och efternamn:
Namnet på din bank:
Clearingnummer:
Kontonummer:
Ditt telefonnummer och e-postadress:
Folkbokföringsadress:
Ditt ärendenummer:

Jag vet att företaget är seriöst och så men jag kände bara att mailet var enkelt skrivet och kunde lika gärna vara uppdiktat av någon oärlig människa. Så jag mailade så klart inte in dessa uppgifter, utan ringde kundtjänst i stället för att fråga om jag verkligen måste maila, faxa eller posta dessa uppgifter till dem. Liksom det är ju all information som man INTE ska lämna ut tillsammans.

Sofia i kundtjänst sa att tyvärr måste jag göra det, för att få tillbaka mina pengar. "Tråkigt", sa jag och det handlar inte om mycket pengar alls men för mycket för att skippa det. MEN så kom hon på den smarta idéen att hon kunde lägga den summan jag skulle få tillbaka på en annan ännu obetald faktura så skulle hon sedan skicka ut en ny faktura på det resterande beloppet. Så himla gött. Det är alltid härligt när det löser sig så himla smidigt och glad var hon hela tiden och inte det minsta jobbiga "va-fan-ringer-du-och-ska-krångla-med-mig-för-när-jag-sitter-här-och-chillar-på-jobbet"-suckar som man har stött på när man ringer till andra företags kundservice.


Söndag i Halmstad

Det började med lite moln.

 

Sen blev det snabbt många och då blev det kallt så på med bikinitoppen och jeansshortsen igen.

 

Sen blev det mindre moln igen.

 

Men jag var så trött idag somnade flera gånger på filten i sanden. Jag orkade inte heller ta av mig jeanshortsen igen så de fick vara på. Sååå jag har en sååå snygg bränna nu. Jag vet inte vad jag tänkte när jag inte orkade ta på mig så mycket solskyddsfaktor heller. Tog några klickar på överdelen av kroppen. Tänkte att jag aldrig brukar få färg på benen ändå. Inbillande mig också att det är så kallt så då tar inte solen?!?! Hm. Behöver jag säga att jag ser ut som en kräfta nu? Vet inte om jag vågar visa bilden. Haha. Okej jag kan bjuda på en fläskig bild, så ni kan få er ett gott skratt. =)

 

 

 

 

 

 

 

 


Närmaste badande i havet det blir för mig ...

img_3348 (MMS)

Närmaste badande i havet det blir för mig idag. Jag har gått och blivit badkruka på äldre dar. Förr var jag alltid först i, om inte pappa tjuvstartat :) Växlande molnighet när vi kom men nu så är det sol och klar himmel. Fidde har doppat sig medan jag hejade på. Vi är i Halmstad, alltså, över dagen.


Igår var ingen vanlig dag

... för det var min syster födelsedag...HURRA HURRA HURRA! Det var dags för henne att fylla 30år.

Fick inte till någon bild på födelsedagsbarnet idag, så det fick bli en gammal bild från hennes examen förra året =)



Direkt efter jag jobbat så hämtade jag upp Fidde och så åkte vi till femkampen där Joanna hängt under dagen. Det var dags för lite fika efter att vi ätit lite lunch. Paketer blev det såklart, en symaskin fick hon av mamma och pappa. Av mig och Fidde fick hon ett "skönhets-paket" med body butter och nagellack från O.P.I, ett "lukta gott-paket" med ett Yankee Candle i med min personliga favorit Soft Blanket. Sen var det ett extra paket, med ärvegods, min gamla iPhone. Kanske en bebis stod nästan högst på listan men det är inget vi kan ge ;)

Senare på kvällen blev det middag med kräftor och räkor. Det var en mycket trevlig kväll som avslutades med att vi skickade upp tre Khom Loi, sådana däringa thai-/eldballonger. Jag och Fidde hade aldrig gjort det så jag tyckte i alla fall det var mysigt och fint. Försökte ta lite kort men, gillar inte när jag inte får fram det ljus jag vill ha i bilderna.



 



Har en grymt dålig dag på jobbet, snorig o...

Har en grymt dålig dag på jobbet, snorig och huvudvärk... Snoret rinner som ett vattenfall och mellan snytningarna droppar det ner i formen och fräser till som när smör smälter i pannan. Intressant va? Till det också, packningarna går sönder på löpande band. Ångrar stort att jag lovade att jobba. Hade gärna legat och vilat upp mig i sängen denna förmiddag. Blää.


Full rulle sockerbulle

Idag har det varit fart, det är först nu som jag sitter ner hemma en längre stund. Kl.9.30 ringde väckarklockan och då var det bara att hoppa i kläderna och styra kosan mot Jönköping för det skulle inhandlas massor av presenter. Folk fyller ju år till höger och vänster hela juni, juli och augusti, folk ska gifta sig och folk ska ha barn. Sprang över hela stan för att hitta bra presenter men är ändå inte riktigt nöjd. Gillar inte att ha den känslan. Men det är inget jag kan göra åt, finns inte det som jag sett i mitt huvud får jag nöja mig med det som är snudd på liknande. Hemma igen vid 12.30 för att jag hade ju tvättid mellan 12-16. Skynda skynda. Man vet ju aldrig vad en del hittar på i detta huset, kanske har man ingen tvättid längre om man är där en kvart sen... Men det var ingen som hunnit före. Emellan maskinerna hann jag med att handla och åka och ockupera torktumlaren på femkampen. Nu när tvätten är upphängd och håller på att torka har jag äntligen tagit tag i de "gamla" nytvättade kläderna som legat på bordet hela veckan. Nu när jag suttit ner en stund kanske jag orkar med att diska och slå in paket. Funderar på att gå till blomsteraffären också, mina blommor dör ju som på rullande band här hemma =(

Jag ska hinna med att steka till hamburgare innan Emelie kommer förbi vid kl. 6 också. Puuhh Somnar nog gött inatt hoppas jag. Ska ju upp och jobba mellan 6-14.10 imorgon bitti.


Disktrasans ord passar in just nu. "att diska är inte riktigt min grej..."




Blir så stolt!

När jag var på jobbet i måndags så fick jag ett sms från Fidde om att han gjort en sak hemma som jag nog skulle bli jätteglad över och stolt också. Miljoner tankar hann ju såklart fara genom skallen på mig under de många timmar som var kvar innan jag skulle få komma hem och se vad det var som han gjort.

Så när jag kom hem och han satt i soffan så irrade jag nyfiket runt och tittade överallt. Kunde inte se någon stor skillnad så inte var det någon städning så som dammsugning eller ta hand om tvätten, som ligger utspridd över hela bordet.

Till slut tog han med mig in på kontoret. Den extra stolen som alltid är i vägen stod också kvar så inte var det den som var bortburen. MEN den var tom på kläder, det har inte hänt på väldigt VÄLDIGT länge. Så jag brister ut "Åh har du lagt in kläderna i garderoben". Man får uppmuntra det!! Men inte bara det ser jag när jag vänder på huvudet mot hans garderob. Han har rensat ur bland alla kläder OCH vikt ihop kläderna så fint. Åh, jag blir så stolt. Sååå duktigt. Detta är alltså på eget initiativ, jag har inte tjatat om detta. Det är därför det är en sån stor grej.


Dock fick jag lite ångest över hur mina garderober ser ut...PUST.




Titta så fint!!

 

Men som sagt det medförde ju att jag fick lite panik över mina garderober.

Detta är bara ett kaos av mina fyra garderober. Helggöra kanske?!



Surt och åka och jobba när termometern stå...

img_7803 (MMS)

Surt och åka och jobba när termometern står på över 30 grader :(


Jag tror inte det blir några tomater i år...

img_9796 (MMS)

Jag tror inte det blir några tomater i år...


Bildregn: Födelsedagskalas för papsi

Farmor och mormor njuter av den smarriga efterrätten.

 

Så här glad bör alla födelsedagsbarn vara. =)

 

Födelsedagsbarnet får paket.
Kanske ingen överraskning, men nog lite välkommet =)
Han brukar få kläder i present.

 

Jag tog två kort på dessa två. Mamma blev bra på ena och Fidde på andra.
Så jag klippte ihop dem, så blev det ett bra kort. Hihi.

 

 

Jag var glad mellan magkramperna.

 

Kalaset avslutades med att barnen fick ut och leka av sig lite. Först lite boule och sen lite moppekörning.


Godaste efterrätten för tillfället


Är denna glassbakelsen. Maräng men hemmagjord glass inuti.

Smarrigt som attan. Fick recept av mamma igår. Mums.

Vi hänger på Bryggeriet på piren ett tag i...

img_1694 (MMS)

Vi hänger på Bryggeriet på piren ett tag innan bion.


Igår var ingen vanlig dag

Känner mig jättedum, jag missade att skriva ett grattis inlägg till min älskade far! Förlåt pappsi. Det föll bort ur mitt trötta huvud. Huvudsaken var ju att jag var uppe och grattade en snabbis innan jag höll på att somna sittande.



GRATTIS bästa pappa! Och skål på dig.



RSS 2.0