Update om de senaste dagarna

Det blev ingen Annie i torsdags, utan istället 2 x 60 minuter träff med Horatio Caine, a.k.a Mr.H. Jag och Fidde kollade alltså på CSI:Miami. Men måste ta och se Annie snart i alla fall och jag har samlat på mig massor av andra filmen jag måste se om snart, bara för att få en nostalgitripp.

Matschemat har funkat jättebra denna första vecka. Endast en gång har det rubbats! I fredags skulle vi ätit kycklinggryta med nudlar och grönsaker, men vi blev istället bortbjudna till Joanna&Per på fläskfilé och hasselbackspotatis, med sparris och bönor (tror jag det var). Så vi hoppade in i bilen och styrde kosan mot Jönköping, vi hann med lite små ärenden innan maten skulle serveras. Vi stannade över På spåret och Skavlan också innan vi tog och körde hem igen. På spåret var svårt i fredags tycker jag, jag kunde inte ett enda svar. Man tackar ju inte nej till att bli bjuden på mat så det fick bli kycklinggryta på lördagen istället och det funkade ju alldeles utmärkt eftersom lördag och söndag är tomt på listan. Det blir ju fläskfilé på måndag också, smarrigt.


Lördag blev det en lång sovmorgon, eftersom vi var uppe sent och kollade på Frida. Jag hade tänkt att åka skridskor på Movalla men eftersom jag inte fick de slipade i fredags och att jag försov mig så blev det inte gjort. Får ta och kolla upp nästa allmäna åkning. Vi gjorde inte så många knop under lördagen utan åkte bara till Vaggeryd och hyrde film och handlade lite. Vi såg filmen Edge of Darkness, med Mel Gibson. Det var väl kanske inte världens bästa men det gick att se klart den i alla fall. Senare på kvällen inträffade en eldsvåda också. Jag gick iväg till köket för att lämna disk och på bara någon minut hann mina ljus fatta eld i varandra och lågan stod hög när jag kom in igen. Vad chockad jag blev. Livrädd också. Många tankar hann och fara i huvudet, medans jag stod där och tittade på elden och velade om jag skulle dra fram brandsläckare eller bara hämta en hink med vatten. Slutade med att jag gick till köket och fyllde min vattenkanna jag har till blommorna och hällde det över ljusfatet där elden flammade. Det gick verkligen snabbt, herregud. Det måste jag komma ihåg!

Idag, söndag har jag inte heller gjort så värst mycket, bara bakat. Men nu ska jag nog ta och plocka iordning och diska lite innan Solsidan visas.

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0