Morgondravel


Jag var uppe med tuppen a.k.a Fidde idag, himla irriterande tupp som ska prata bebisspråk med mig för att jag ska gå upp och tända lampan och annat störigt. Men upp kom jag till slut, trots att jag stannade uppe till sent igår kväll och kollade på The Pacific på svt. Jag kan inte riktigt stänga av ett sånt bra program när de kommer min väg i det eviga zappandet.


Jag hade en sån myskväll med mig själv igår. Jag hade på Sound of Music medans jag varvade läsa i den nya boken och virka. När det blev "spännande" eller ja, när det bästa i filmen var igång så virkade jag, annars så läste jag och samtidigt sneglade på tvn. Jag älskar den filmen, den är så himla underbar. Jag brukar passa på att se den när den går på tv på nyårsdagen, men förra året gick den på nyårsafton och då missade jag den. Men det går ju lika bra att se den på dvd, jag ska väl använda mina sånna också. Åh, jag blir lika förbannad på Rolfe varje gång jag ser filmen, himla skitstövel.


Boken är bra, men tyvärr känner jag igen mycket av det från hans sommarprat i P1. Men det gör inget det är kul att läsa ändå. Önskar Fidde kunde skriva en bok om mig, där han hyllar mig =) Ska det vara så himla svårt? Ha?

Ne, nu ska jag ta med min frukost (hembakade frallor, smoothie och juice) till soffan och läsa några kapitel till i Alexs bok. Snart är den slut. Det går fort när man har roligt.

Vad har du på ♥ ?
Postat av: mamma

Ha! Din pappa och jag har varit tillsammans i 36 år och jag har inte ens fått en post it lapp med någon slags hyllning på. Så Vad Tror DU om Fidde!!!!!

2011-01-20 @ 18:59:55
Postat av: lisabeth

Nej men du har fått desto mer blommor än vad jag fått!

2011-01-20 @ 19:46:39
Postat av: adisa

alex bok? han va på skavlan igår o sa att bättre o skriva en bok när man är nykär än att gå tillbaka o minnas om 5 år när man vant sig vid varann.. typ man tar varann förgivet.

älskade första boken. måste läsa andra. sjukt fint han skriver på. nån som inte skriver fint är mikael nyqvist.. dont get hans språk, helt dött typ haha

2011-01-22 @ 15:53:42

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0