Tisdag

Puuhh, vad trött jag är. Ont i kroppen också. Det är ju alltid så när man börjar jobba igen efter inte ha gjort det på ett tag. Man använder delar av kroppen man knappt visste att man hade. Idag har jag stått i en konstig ställning större delen av dagen också så jag har jätteont i axlarna och ryggen. MEN, det gick lite bättre idag. Mina vietnamesiska arbetskamrater pratade lite mer med mig och eftersom jag höll fikatiderna osv, till skillnad mot andra så gillade de mig lite mer också. Sen tror jag också de blev glada när jag sa att jag varit i deras hemland. Ledaren hoppades till och med att jag skulle vara hos de imorgon med. Så det är ju positivt. Det blir ju såklart lite roligare när folk pratar med en, eller i alla fall svarar på ens frågor (så gott de förstår).

Jag har alltid världens energi direkt efter jag kommit hem från jobbet, men den går snabbt över i trötthet. Medans energin fortfarande finns så hinner jag påbörja massa saker som jag såklart måste slutföra när den värsta tröttheten slår till. Surt. Sen är jag klubbad resten av kvällen. Idag var det tvätt. Det är ju så jobbigt för det är så utdraget. Men som kompensation så blev det "kall" mat, köttfärspirog fanns i frysen efter att jag gjorde ett stort lass i helgen, till det blev det sallad. Det är skönt att slippa steka och/eller koka någon gång då och då.


Nu ska jag lägga mig klubbad i soffan och kolla på Sofias änglar och Den hemlige miljonären.


Vad har du på ♥ ?
Postat av: Joanna

Ja, trött av att jobba blir man. Men på ett vis är det skönt att vara trött efter jobbet, för man vet att man är trött av en orsak! Keep on! ::)

2011-02-08 @ 22:55:29

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0