Rutiner

Nu när jag arbetar så kan vi äntligen skapa en rutin här hemma. Det gillar jag. Jag vill ha det där med, då och då lagar vi mat, då och då städar vi. Så diskar man, handlar och tvättar där emellan. Jag är en rutinmänniska till viss del, fast med vissa saker inte alls. Så jag hoppas att jag kommer jobba ett tag så vi hittar en rutin och rytm. Nu ska vi i alla fall börja med att om jag lagar mat så diskar Fidde, och tvärtom. Innan har jag ju gjort "allt" eftersom jag inte gjort så mycket annat på dagarna. Jag gillar att pyssla hemma, som en riktig hemmafru så jag hade inte haft något emot att ha det som jobb.

Så ikväll är det Fidde som lagar mat, på menyn står Isabelles räksoppa.En soppa som vi älskar och äter ofta. Den är så smarrig. Blev lite orolig nu när Fidde plockade fram ingredienserna... Inte de rätta sådana =) Ni som känner Fidde vet ju att han sällan är speciellt seriös, så såklart skulle han skoja till det för att göra mig orolig. Men nu har jag visat vad som ska vara i och också gett honom receptet, så nu ska han klara det galant. Om det inte var för att jag trodde att vi hade allt hemma, icke sa nicke så jag fick springa en snabbis till affären i detta ruggiga väder.

Kanske oklart vad det är men jag ska förtydliga:
Hoi Sin sauce, en lime, räkor, sötstark senap, rårörda lingon och morötter.
Jag tror inte den soppan faller mig i smaken.


Dagen på jobbet har gått bra. Men skönt att man bara jobbar till 11 imorgon. Jag har haft så ont i ryggen idag, suttit mesta dels men lite snett så det blir knas för ryggen. Jag får höra att vissa är dåliga på sitt jobb, så jag hoppas att de inte säger det om mig. Jag tror och hoppas inte det, för de, de syftar på är unga killar som inte bryr sig, katiga, uppkäftiga och lata. Jag är ju precis tvärtom, jag önskar ibland att jag skulle bry mig mindre om mitt jobb.

Nej nu ska jag ut och checka läget med soppan.

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0