"Det här var ju tråkigt", fast det var det inte

Mammas dag firades på följande sätt:


Vid fyra var det after work på Karlssons med Popquiz. Vilket var sjukt svårt men vi var jättenöjda med våra 16poäng, tills vi inte ens fick vara med i handuppräckningen då den började på 17poäng, buhu. Men 16 poäng, utan fusk faktiskt. Vi hade kunnat haft mer poäng om vi bara tagit fram telefonen! Det blev en väldigt kladdig lapp då alla ville vara med att skriva och svaren ändrades titt som tätt =) Svaret på fråga 10 var ju typ pinsamt att jag kunde det, det var ingen merit om man säger så. Förklaring till Ocean Ave.

 

Efter after work och popquizet så tog vi oss hem till Joanna&Per en snabbis och där fick mamma en present i form av ett papper där det stod typ "Grattis på födelsedagen" och var en stor bild på David Batra. Då förstod hon att vi skulle gå och se honom. Han höll en enmansshow på Jönköpings teater, som bara ligger ett stenkast från Joanna&Per, så vi gick dit och bänkade oss på 2:a balkong. Sen följde 1,5 timme skrattfest. Föreställningen heter "Det här var ju tråkigt", men föreställningen var såklart jättekul.

 

Foto: Mia Carlsson

 

Han har tidigare satt ihop böcker med lappar och insändare som svenska folket skrivit och detta var hans sätt att avsluta det. Han tog upp lappar och talade om och funderade kring efterspelet av dem osv. Jag har en av böckerna och har skrattat mycket åt vissa lappar. Den jag tycker är ibland de bästa är:

 

 

Nej nu är det dags att gör sig i ordning för middag hos mor&far, kl. 13.

 


Vad har du på ♥ ?
Postat av: Anonym

Batra var toppen, var ju inte tråkigt alls. Skratt från första minuten.

2011-02-19 @ 17:02:06

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0