Weekend

Så nu har jag gjort allt som stod på min "to-do-list" för idag och det känns förbannat skönt nu. Några av måstena var att ringa några samtal och jag är inte överdrivet haj på att ringa runt, har lite telefonfobi. Men det är självklart bättre än att ta kontakt öga mot öga. Bäst av allt är dock MAIL! Haha. Men nu är det gjort och jag känner mig starkare och mycket lättad.

Ett annat av måstena var att ta sig i kragen och gå till vårdcentralen för att se om det är urinvägsinfektion som jag känt av typ varannan dag sedan torsdag förra veckan, och såklart var det de...=( Så pencillin till mig.

Efter all skit, depp och jävelskap den senaste tiden så behöver jag komma iväg och se något annat än Småland. Jag har noll energi till någonting och skolarbetena kommer jag ingenstans med. Så jag tror enda medicinen är att åka någonstans. Så jag och Fidde tar och packar Weekend-väskan och åker iväg på en liten trip till hemlig ort, Fredag - Söndag. Jag fick genast lite energi och blev lite gladare igår när vi bestämde oss och det känns jättekul att få komma iväg för lite miljöombyte. Tar med mig virkningen, en bra bok och Fidde, det kan ju inte bli annat än toppen. Tid för att ladda batteriet.


Kanske skickar något MMS-inlägg men annars så hörs vi på Måndag.

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0