Det där med min ålder blir aldrig rätt

Hej o hå!

Jag hatar när folk ska fråga hur gammal jag är, för jag blir alltid så nervös och svarar helt tokigt! Jag kommer aldrig glömma den gången jag var hos läkaren, och han ställer frågan hur gammal jag är och jag svarar "16år". I samma ögonblick som jag säger det och smakar på siffrorna, 16, så känner jag att det är helt fel! Jag känner att det inte riktigt stämmer och minns att det är två veckor innan jag ska fylla 18år! Alltså har jag varit 17år i över ett helt år utan att reflektera över det. Helt tokigt.

Samma sak råkar jag ut för idag, kanske inte lika allvarligt, men det passar in i kategorin. Personen frågar mig, "Hur gammal är du?" och jag svarar "23, nej eller jag menar 22. Nej, det är jag inte alls, jag är 21år eller asså jag fyller 22år den 10e, alltså om en vecka". Snacka om stirr! Så tokigt det kan bli.

Frågan är om jag såg mig själv som 16år när jag var 18år och att jag ser mig själv som 23år nu?! Det kan mycket väl vara något sådant. 21år känns så litet, jag är glad att jag blir ett år äldre om en vecka. Helt underbart! Sen är jag ju ett freak också så jag är alltid nöjd när jag fyller något jämt, som 10, 20 och nu 22. Det är ju helt super duper härligt. Vet dock inte hur länge jag kommer vara nöjd med att fylla jämt, det trappar säkert av efter 30år!!

En av de bättre situationerna när åldersfrågan kommit upp är ju när jag skulle köpa cigg till Richard härom månaden. Jag går fram till luckan, Fidde, Richard, Emilie och Lukas är i bilen. Jag har glömt mitt leg i bilen, men jag testar ändå, för folk brukar ju tro att jag är äldre än vad jag är. Det går bra tills jag håller ciggen i handen, och tanten i luckan frågar "Du är väl över 18?!". Jag blir skit nervös, och stammar fram, "J A A A, deeeet ääärrr jaaagg!" "Jag är till och med över 19!" Hahahaha.
Jag vet inte riktigt vad jag tänker när jag säger det där sista, men hon låter mig gå utan att visa leg, det är by-fasoner det. Richard blev inte jätteglad när han såg att jag i all förvirring tagit fel cigg-paket, men men, jag ville helst inte gå tillbaka och jag slapp det också. Det var snällt!

Vad har du på ♥ ?
Postat av: adisa

tolda berättade nått för ett tag sen, typ i somras. o ja ba vaaa gjorde du det när du va 16? JISSES. hon ba eh hur gammal e du. jag ba vadå, 19. hon ba ne du e 21 ja gjorde det här när jag va 19.. det sved.

o så när jag var på jobbintervju frågade mamman hur gammal jag va jag ba 20. o min chef var ju med hon ba va e du? Så himla pinsamt.

2010-03-04 @ 15:02:34
URL: http://mekicadisa.blogg.se/

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0