Vilken dag

Puuuh, jag är helt slut.

Dagen började med ett prov i Psykologi A, det sista för kursen. Kan inte uttala mig hur det gick för jag har ingen koll, kan säga att jag inte svarade på alla frågor i alla fall.

Sen var det hem, och plugga inför nästa prov som skulle hållas kl. 13, i Geografi A. Det gick inte in så värst mycket då heller : ( men men. Skrev det i skolan och kan inte heller säga hur det gick, jag får helt enkelt vänta på resultat.

Sen var det lite fika i skolan och snack-eli-snack snack med Ewelina, innan redovisningen i Geografi A. Mycket oro och stress som vanligt på Lisabeth när det är så mycket och speciellt redovisningar, blä blä blä. Men det gick helt okej. Vi alla hade gjort väldigt olika och jag hade inte gjort lika utförligt som andra. Fick lyssna på två av gymnasieeleverna också och de var så  duktiga.  Man blir inte alls nervös då, haha.

Sen efter det hade jag hoppats på att ta med mig Fidde hem direkt så jag slapp att springa upp o ner i trapporna och avsluta påbörjade arbeten här hemma men icke. Han har by the way inte ringt efter skjuts ännu : ( 

Men hem åkte jag och först tänkte jag, äsch jag lägger mig i soffan. Men sen när jag såg disken så bara kunde jag inte låta den vara utan tog den. Sen när jag var klar med disken så var jag på väg till soffan igen och då såg jag ju julgranen. PUH. Då fick jag en tvångstanke att jag måste ta ner allt julpynt och packa ihop det innan jag fick sätta mig ner. Tror ni jag är sjuk i huvudet eller? Jag var dundertrött redan när jag kom hem från skolan och nu efter allt är jag mega mega mega trött, och inte kan jag sätta mig i soffan än för jag måste ju snart hämta Fidde.

Jag glömde säga att jag togg hand om tvätten också!! Stryker gör jag imorgon.


Jag säger God Natt redan nu. 


>>>>


Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0