Du är alltJag fick lite medhåll igår och blev också lite utskrattad. Men jag tycker verkligen detta är en så himla fin låt. Skrev ett långt inlägg igår, men som försvann, om denna låt. Jag förstår verkligen att folk har denna på sitt bröllop, den är så himla fin. Jag brukar annars inte vara så förtjust i varken Sonja eller Shirley men just denna låten bara knäcker mig. Jag börjar störtlipar, på ett bra sett. Själva texten egentligen är kanske ganska simpel och vem som helst kanske kunde ha skrivit den men just texten, deras röster och känslan att man känner så för någon gör att den bara är en av de finaste och bästa låtar jag vet.
Vi ska ha den på vårt bröllop, precis som hundratals andra i Sverige har.


Annars var kvällen igår jättetrevlig och bjöd på minnen och många skratt.

På menyn stod:
Förrätt - Räksoppa á la Lisabeth
Varmrätt - "Låtsasfläskfilé", potatisgratäng, kantarellsås och sallad á la Ida & Fanny
Efterrätt - Sockerkaksbotten med carameliserade jordnötter á la Amanda

Jag var extremt trött framåt kvällen och vara satt och lyssnade, orkade knappt prata. Sov ingenting natten innan, min skolstress börjar inställa sig och det leder till sömnlösa nätter.
Nu ska jag sätta igång och avsluta mitt arbete om Shanghai och sen öva på två prov. Fokusera. Hade annars spenderat dagen utomhus i snön : ( Får bli imorgon förhoppningsvis.Vad har du på ♥ ?
Postat av: Anonym

haha vad rolig du är Låtsasfläskfilé =) Falskfläskfilé hihi..

2010-01-11 @ 21:39:47
Postat av: lisabeth

Det var inte jag som sa "låtsasfläskfilé"!! Haha. Jag visste inte ens att det fanns något som hette Falsk fläskfilé heller. =)

2010-01-12 @ 19:32:18
URL: http://lisabeth.se

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0