23 Augusti

Jag är fortfarande helt slut i huvudet efter helgens arbete =) Men jag ska väl försöka skriva några rader så de få som läser min blogg har något att läsa.

Eftersom jag var helt klubbad igår så tänkte jag att jag måste pigga upp mig på något sätt idag så jag bestämde mig för att ta cykeln till Vaggeryd. Jag känner mig faktiskt lite bättre nu när jag kommit hem, än innan jag cyklade iväg. Ärendet var att låna en bok på biblioteket. Toppen att låna en bok nu när de håller på att bygga om, så inga böcker står i hyllorna utan ligger på travar på golvet eller på borden runt om... Bibliotekarien gav upp i letandet, men jag gav mig inte, jag behöver boken till skoluppgifter och det fanns endast ett exemplar i skolan och den skulle vara inne! Skam den som ger sig. Jag låg på golvet och krälat runt med huvudet på sned för att läsa på alla bokryggarna. Till slut fann jag den, givetvis låg den längst ner i en hög, längst in bland tre rader böcker. Gött. Sen tog jag cykeln hem igen. Handlade och nu så ska jag sätta igång med lite pluggande. Fick även en bok på posten idag också som jag behöver till en av kurserna så det är bara till att sätta igång med det jag har tills nu. Har fortfarande inte fått reda på hur det går med mina resterande 4 kurser som jag ska läsa men som jag inte har någon lärare i. Men just nu har jag så att det räcker med "Utveckling, livsvillkor och socialisation" och "Naturkunskap B".

Det som gjorde mig helt klubbad igår var alltså att jag jobbade med att servera på en klassåterträff och ett bröllop. Jag är inte van vid att springa runt i över 12 timmar och vara trevlig och bära tallrikar och glas, fram och tillbaka. Jag är inte van, nej, jag har aldrig gjort något liknande i hela mitt liv. Närmast är väl min tid på Stadium, där man stod, gick, sprang och var trevlig 8 timmar och efter det var man helt slut.

När jag och Emilie fick lite tid att sitta ner en stund vid typ klockan halv 2 på natten så var det extremt svårt att resa sig igen och göra ett sista ryck. Fötterna, ryggen, låren och huvudet värkte. Och som Emilie skrev på sin blogg så var det väldigt varmt och klibbigt i lokalen under hela dagen så linnet och byxorna satt som klistrade på kroppen. Så när jag gick på toaletten så kände jag mig som Ross i vänner när han ska ta av och på sig sina skinnbyxor, efter att han svettats och varit varm. Kolla på klippet här! Det är så himla roligt. Jag fick på mig mina byxor igen, men det var svårt ibland. Haha. Jag tackade mig själv många gånger under dagen och kvällen att jag kommit ihåg att använda "absolut torr" under armarna, kvällen innan. Det hade inte känts så kul att ha stora svettringar under armarna när man ska servera folk mat och dricka och sträcka sig över dem. Men varm blev man ändå och svetten rann på ryggen. Men det var i alla fall kul att testa på.

När jag väl var hemma vid tre-tiden på natten så kunde jag såklart inte somna...men vid halv sex-tiden tittade jag sista gången på klockan och måste somnat strax efter det, så det blev en lång sovmorgon igår och efter det gjordes som sagt inte så många knop. Jag låg i princip i soffan och kollade på film hela dagen och kvällen. Hela kroppen värkte och jag kände mig som 100år. Jag hade ont i muskler jag inte visste att jag hade.

Så det var min helg och denna dagen kommer att fortsätta med mitt huvud i böckerna och fingrarna på tangentbordet tills det blir mörkt. Det är alltså dags för terminen som jag kommer att kalla "sista rycket". Just nu har jag stora förhoppningar om att jag kommer att hålla hoppet och modet uppe fram tills jul. Håll tummarna med mig.

Hej på er.


Vad har du på ♥ ?
Postat av: Emilie

jag kollade på film igår på tv1000. August Rush. Den var bra och mattheten i kroppen fick mig att lipa som en galning i slutet. Tur att både Lukas och Richard sov :)

2010-08-23 @ 21:28:15
URL: http://emilieolukas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bra jobbat, Lisabeth. Imponerande att du sen orka med att skriva om alla händelser. Kul att läsa, dock.

2010-08-23 @ 22:27:14

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0