Utbrott

Åhh jag kan inte sova. Så då tänkte jag att jag skulle upp och plugga eftersom det är det enda jag kunde tänka på. Men då har ju min dator var störd i några dagar så att Fidde har fått formatera om den idag. Och det gick ju bra och allt, men nu när jag satte mig vid datorn så är allt på engelska, inget är sig likt, jag hittar inte på internetfönstret, mina favortier finns inte kvar, datorns skärm stämmer inte med upplösningen och det går inte att koppla in datorn till min andra skärm som jag alltid haft innan. 

Tro mig jag är mycket tacksam för att Fidde (tack igen!!) rättade till min trasiga dator, det är inte det. Jag är trött, fast ändå inte trött och jag är grinig och jag har ingen att gnälla på så det är därför jag skriver här. Och jag får lite panikångest just nu för inget är sig likt. Jag vill fråga Fidde så många saker om hur jag ska få tillbaka det, hur jag ska fixa det och hur man gör det, men han ligger ju därinne och snarkar =(


Allt jäkla gnäll och liperier grundar sig egentligen på att jag är grymt stressad och inte kan släppa skolan när jag ska sova!


Vad har du på ♥ ?
Postat av: adisa

fan va lika vi e.. asså ja sitter o har ont i magen o försöker att inte tänka på skolan, likförbannat går ja in o läser olika analyser av olika noveller som vi läst.. ja tro fan vi behöver söka hjälp - bla från magsår för ja tro fan ja har det..

ska bli sjukt skönt o va full på lörda haha..

2009-12-17 @ 21:29:41
URL: http://mekicadisa.blogg.se/

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0