Äckel varbölder!

Jag vet inte om jag nämnt har i bloggen, om mina skumma pluttar jag först upptäckte i Hoi An?!

De höll i sig hela resan på olika konstiga ställen, efter jag ätit en kur av penicilin, försvann de tills jag kom hem. Lagom men att jag varit hemma i mindre än en vecka återkom pluttarna och nu än värre. En på magen, två på ett intimt ställe och en på ögat.
    Mitt öga såg förjävligt ut, halva ögat var täckt av tre stora liknande finnar som var gula. Blä, mår illa bara av att skriva det typ. De gjorde ondare och ondare och jag blev ledsnare och ledsnare. Gick till doktorn och fick en kur penicilin och de tog en odling på mitt öga, som tydligen inte visade någonting. Den på magen har inte redigt försvunnit än, men den är på väg.
    Jag vill egentligen inte gå in på riktigt vad som händer, eller vad man liksom måste göra innan de försvinner, för det är så jävla vidrigt. Men kan bara berätta lite, inte så ingående, hur det gick med den på magen.
    Jag låg på köksbordet, mamma stod jämte bordet lutad över min plutt på magen, Fidde satt bakom mitt huvud, pappa stod bredvid mamma. Mamma började klämma och trycka och ha sig. Jag höll krampaktigt om Fiddes händer och axlar. Jag uttryckte "känns som om jag ska föda ett barn" medans tårarna rullade ner på kinden och mamma klämde som fan. Fidde svarade med "tur att du inte ska klämma ut ungen genom magen och ur det lilla hålet" eller nått sånt där, det var i alla fall kul och jag skrattade lite mellan gråtflämtet. Kan säga att när mamma var klar, så sa till och med hon att det var bland det mesta var hon sett. Så jävla vidrigt var det. Usch, mår illa.

Varför jag nu berättar detta är för att, hm, jo det är så att jag har fått tillbaka tva pluttar till. En på ögat och en på sidan av magen. Jag blir så trött, ledsen och förbannad. Jag vill inte gå och se ut sån här. Inte vara för utseendet skull, heller för det sjukt ont dessa pluttar.
   Det enda folk nämnde när de såg mig igår var typ "Oj, vad har du gjort med ögat?" sen efter det så klart frågade de hur jag haft det på resan.

Var hos läkaren igår igen och fick ÄNNU en kur penicilin. Jag hoppas, hoppas innerligt att det går över nu. Jag pallar det inte mer! Aja äckligt är det.


Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0