Helgen

I fredags efter att ha tvättat från kl.8 så åkte jag och Amanda till stan och inhandlade garn. Jag köpte ett flammigt som jag började göra en mössa av igår. Sen när jag kom hem började jag och plocka fram min sticknings väska och där hittade jag en stickning jag började på för ett bra tag sedan, ett par höga strumpor så de började jag fortsätta på.

På kvällen på fredagen så åkte jag, Fidde, mamma och pappa in på bion, Mamma Mia! Den var mysig. Pappa tyckte den var så bra att han applåderade, vem fan gör det på en bio? Jag och Fidde tittade lite fint bort haha. Efter bion åkte jag ut til Evelinas stuga och där var de i full gång med att prova olika viner. En del var rejält förfriskade =)


Jag älskar förövrigt Amanda Seyfried's bröllopsklänningMössan jag håller på och stickar


Stumporna kommer ta ett tag!


Lördagen skulle bestått av att sälja på loppis på förmiddagen och kvällen skulle vi ha begett oss till Nässjö. Men i och med att jag och mamma inte pratat ihop oss inför loppisen så skippade vi det oh tar det nästa lördag istället. Och Nässjö blev inte heller av =( Jag som verkligen sett fram emot lördagen, fick sitta hemma och sticka och kolla på alla tråkiga lördags program, medans Fidde satt och spelade dator. Eftersom hans planer också raserades.

Idag har det varit "brothers&sisters" maraton och slapperier. Ringde också och erböd mig att börja jobba imorgon, dum som jag är. Nej, va fan jag har gått nu och klagat i tre veckor om att jag inte har några pengar och jag har inget att göra så då kan jag ju lika gärna jobba och tjäna pengar. Och om jag jobbar imorgon och framåt så har jag ju inte tid att göra åt pengar, så himla bra! Så imorgon är det kvällpasset på Stilexo som gäller.

Vad har du på ♥ ?
Postat av: adisa

hahahaha din pappa e ju för härlig!

duktig du e som stickar, särskilt nu när det e så varmt=)

puss

2008-08-04 @ 00:13:48
URL: http://adisam.blogg.se/

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0