My week

Ännu en vecka på det "helt-okej-ibland-skit-kul-ibland-skit-trista-jobbet" är över. Denna vecka har fyllts med "tonnes" av skratt. Vår nya medarbetare Nadia, är så sjukt kul när det gäller att prata och inte jobba. För prata gör hon så mycket bättre än jobbar. Det enda hon pratar om är Johan, deras bröllop, Johan, deras bröllop, Johan, deras bröllop, rädslan för M, Johan, Johan, Johan, Johan. Och Johan. Men det gör verkligen ingenting, för det är så kul och lyssna på henne när hon bryter och pratar snabbt. När hon inte pratar med oss pratar hon med Johan i telefon. Hon är verkligen en underhållare. Jaja.

Denna veckan har varit galen. Inget är så kul för er som läser som det är just i stunden, det förstår jag, det hoppas jag du också gör. Bland annat har M åkt runt i trucken och skriker "Jobba Jobba!" när han ser att Nadia står och pratar med någon, så kul för hon fattar inte att han gör det med lite ironi. När A och R stod och pratade så kom M och skrek "Jobba Jobba!" (som alltid med glimten i ögat) som svar fick han skrik "AHHHHHH" och stenregn. Sjukt roligt. Slutade med att alla typ stod och skrek och kastade stenar.

En dag ställer sig Nadia sig upp på ett bord och skriker "RAAASSTTT!" för hon tycker alltid att vi är så dåliga på att gå på rast när vi ska det.
Ja, det är ibland jätte kul att jobba. Men som igår när man ska sätta igång sista maskinen och kommer på att man gjort det som man absolut inte fick göra, snabbt på nödstopp. Då är det inte kul att jobba. Som tur var gick inget sönder, men det är ju så retligt när man bara ska trycka igång sista och sen gå! Jaja.
Har fått en månad till. Så nu har jag jobb till sista Mars.

Morfar är "frisk" med, ingen ny tumör. Fick provsvar nu i veckan  =) Glad för hans skull.

Något som inte passade in i denna veckan (inte annars heller såklart) var att Johanna Sällström är död. Känns helt skumt och konstigt, måste jag säga.

Var inne en snabbis på A6 i tisdags och inhandlade en boxarsäck, det är himla kul att slå på den alltså, men pappa måste sänka den lite så man kan kicka på den med. Sarah hängde med som sällskap, och vi provade lite kläder. På VILA tog vi på oss en kjol och en klänningen. Vi var som hämtade från skolköket i det tidiga 1900-talet.

Mattanter


Igår på "Alla Hjärtans Dag" hände det inte så mycket mer än att man fick ett sms av pappa "Här kommer Alla Hjärtanskramar från paps" och en chipspåse och Pepsi Max av mamma. De är väl för goa.

Idag efter jobbet hängde Fanny och Sarah med mig hem och vi drack te och O'Boy och tittade på "Sexinspektörerna" och lite Nyckeln till frihet. Det var väldigt mysigt.

Nej nu ska jag minsann sova.
Ska åka till min kära syster imorgon, vi ska se på bio och dricka öl och handla födelsedagspresent till mamma.

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0