Mammas bil

Igår när jag stressar iväg till A6, så blir jag stoppad av polisen. Mitt hjärta dunkade som bara den, de hade skjutit mig med hastighetskamera och jag var livrädd att jag skulle få böter. Jag fick blåsa, och sen gjorde de en kontroll av bilen. Kollade miltalet och alla lampor. Två lampor fram var paj. Sen fick jag åka igen. De sa inget om hastigheten.

När jag kommer fram till A6 så ringer jag hem och berättar om lamporna och får till svar, "fick du böter?" Vilket jag inte trott att jag fått. Fick ett papper men inget inbetalningskort eller liknanade. Som avslutning så fick jag till "straff" att köpa nya lampor på vägen hem. Jag som inte kan något om bilen, jag som tittar i spolarvätsketanken när jag ska kolla efter kylarvätska, jag ska köpa nya lampor till bilen. Går in på Shell och säger att jag vill ha lampor till bilen. Han frågar vilka, jag svara "Halvljus och parkeringsljus". Han tittar frågade på mig och undrar vad det är för bil och om det är posistionlyckor och massa mer frågor, jag svarar "Jag vet inte" på varje fråga. Mannen säger åt mig att gå och kolla i instruktionboken och komma tillbaka. Jag går ut i bilen och tittar i boken, förstår ändå inget så jag ringer hem och vi bestämmer att jag åker hem så får de fixa det imorgon.

Till berättelsen hör att mamma skulle besiktiga bilen idag!

Klockan 09.45 ringer pappa mig. "Lisabeth, nu har det hänt grejer!" Han berättar att lamporna var det minsta problemet just nu. Mamma hade åkt ner till OKQ8 för att få hjälp med att byta lamporna. Då hade hon backat in i en häck och hela, Kofångaren (heter det Kofångare?!) där bak hade lossnat. Så det blev ingen besiktning för den bilen nu. Så pappa ville att jag skulle åka ner med den bilen ner till Värnamo för att lämna in den. Helst så fort som möjligt.
En timme senare ringer mamma och säger att hon inte vill att jag ska köra ner bilen pågrund av mitt körkort, att jag fortfarande har min prövotid. Så hon skulle kolla upp om min farbror Jörgen kunde köra ner den.

Det slutade med att Jörgen körde ner bilen och jag låg kvar i sängen och sov.


PUSSSSTTTTT.

Vad har du på ♥ ?

Vad har du på ♥ ?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0