Släkten

Min släkt är inte dålig =) Tycker om den så mycket.
Igår blev det några öl och lite vin för mycket, eller ja, alldeles lagom kanske.


Mys

Igår var en slapp dag vi degade hela dagen och framåt kvällen såg vi "jackass- the movie" och avslutade kvällen med några öl och roliga historier, haha. Mysigt som attan.

Mammas bil

Igår när jag stressar iväg till A6, så blir jag stoppad av polisen. Mitt hjärta dunkade som bara den, de hade skjutit mig med hastighetskamera och jag var livrädd att jag skulle få böter. Jag fick blåsa, och sen gjorde de en kontroll av bilen. Kollade miltalet och alla lampor. Två lampor fram var paj. Sen fick jag åka igen. De sa inget om hastigheten.

När jag kommer fram till A6 så ringer jag hem och berättar om lamporna och får till svar, "fick du böter?" Vilket jag inte trott att jag fått. Fick ett papper men inget inbetalningskort eller liknanade. Som avslutning så fick jag till "straff" att köpa nya lampor på vägen hem. Jag som inte kan något om bilen, jag som tittar i spolarvätsketanken när jag ska kolla efter kylarvätska, jag ska köpa nya lampor till bilen. Går in på Shell och säger att jag vill ha lampor till bilen. Han frågar vilka, jag svara "Halvljus och parkeringsljus". Han tittar frågade på mig och undrar vad det är för bil och om det är posistionlyckor och massa mer frågor, jag svarar "Jag vet inte" på varje fråga. Mannen säger åt mig att gå och kolla i instruktionboken och komma tillbaka. Jag går ut i bilen och tittar i boken, förstår ändå inget så jag ringer hem och vi bestämmer att jag åker hem så får de fixa det imorgon.

Till berättelsen hör att mamma skulle besiktiga bilen idag!

Klockan 09.45 ringer pappa mig. "Lisabeth, nu har det hänt grejer!" Han berättar att lamporna var det minsta problemet just nu. Mamma hade åkt ner till OKQ8 för att få hjälp med att byta lamporna. Då hade hon backat in i en häck och hela, Kofångaren (heter det Kofångare?!) där bak hade lossnat. Så det blev ingen besiktning för den bilen nu. Så pappa ville att jag skulle åka ner med den bilen ner till Värnamo för att lämna in den. Helst så fort som möjligt.
En timme senare ringer mamma och säger att hon inte vill att jag ska köra ner bilen pågrund av mitt körkort, att jag fortfarande har min prövotid. Så hon skulle kolla upp om min farbror Jörgen kunde köra ner den.

Det slutade med att Jörgen körde ner bilen och jag låg kvar i sängen och sov.


PUSSSSTTTTT.

God Jul

Idag är det 66dagar kvar tills vi åker och denna dag kallas Julafton. Har precis firat jul hos moster med mors släkt, har druckit någon snaps och några öl. Nu kom precis farmor och farbror innanför dörren så nu ska jag fira med dem. Senare blir det midnattsmässa och vänträff och förhoppningsvis en lite kyss i natt.

Julkänslan borta...

Har slått in ALLA fyra julklappar. Woho. Någon julkänsla har dock inte infunnit sig.


image302

Julklapp

Igår jobbade jag sista dagen innan jul och nyårs-uppehållet och fick en julklapp från jobbet...jag blev helt jävla chockad när jag öppnade.

Någon som har lust att gissa vad det är i detta paket?


image301




Över till en mindre rolig sak. Jag, Pip och Fidde stod och pratade på jobbet, så säger jag något dumt och puttar till Pip lite på axeln, sådär på skoj ni vet. Då puttar Pip tillbaka på mig och jag faller bakåt ner i cementen. Jag fick inte ont i rumpan eller låret som jag landade på utan i knät som var längst från backen och i huvudet av smällen.
Alla blev så chockade att ingen minns vad det var vi egentligen pratade om innan jag blev puttad. Fidde och Pip är överens om att jag sa något dumt till Pip, men jag vet inte om jag kan hålla med. =) Till saken hör att det är inte så att jag har sämst baland utan jag stod och korsade benen. Men galet vad vi skrattade precis efter det hände. Men senare på kvällen så har jag lite känningar i huvudet, så också idag. =(

Hairspray

Tittade på "Hairspray" inatt och himla var läskig John Travolta ser ut. Jag kunde knappt somna ju.

Omättlig

Usch, idag är en sån där dag då jag kan vråläta vad som helst, nej inte vad som helst. Men verkligen vräka i mig konstant hela tiden. Helt galet. Var så sjukt sugen på pizza idag med, men men, jag sa stopp. I cancelled my pizza delivery Sarah och bet i det sura äpplet, väntan tills torsdag.

- Spätta med potatis
- Kexchoklad
- Zoo-påse
- Dubbelmacka och yoghurt
- Ostfralla
- Två chipspåsar (okej de är inte slut, men näst intill)

Och det är inte så att det tar hela dagen och äta den dära kexchokladen eller zoo-påsen, tog nog 2minuter styck.


Sen måste jag säga att jag har skrattat så jag gråtit TVÅ gånger idag på jobbet. Det var länge sedan. Först handlade det om en liten fjäril och sedan om en DVD-spelare, låter extremt kul va? Det var de =)


Sen över till min extremt sjuka älskare, det är såååå synd om honom. Medans förra veckan när jag hade samma sjuka plus feber så lät det från honom "Äsch, ryck upp dig, ska du inte gå till jobbet imorgon heller?"
"Ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni har inte varit Fidde när han är sjuk" Jaja. Tacka gud för det, verkar himla jobbigt. Undra om man kan dö av täppa i näsan?


Facebook

Hej o hallå!

Nu har jag avslutat mitt Facebook - acount, känns bra. Hade inget där och göra ändå. Men det roligaste var ju nu när jag skulle avsluta det, vilka härliga val det fanns att välja mellan som anledningar till att man ska avsluta.


image300

En fråga

Hur kommer det sig att dagarna nära mens och början på en graviditet är så lik? Man blir ju rädd. HUr kommer det sig när det är varandras motsatser.....


Skumt.

Helgen

Hello!


I helgen har nog inget speciellt kul hänt. I fredags var jag hemma från jobbet med så jag var hemma och vilade. Ida och Sarah kom hem till mig på kvällen. Vi åkte ut i räddning till Klevshult, hämta en onykter person. Det var nog det enda som var händelserikt på fredagen. Ja, okej kvällen slutade med att jag blev tvingad att köra hockey på play station, något som jag definitiv inte har en aning om hur man gör.

Lördagen vaknade jag upp hos en man. Jag gick för att köpa blommor till min mormor. Sen åkte jag bort till härliga jobbet för att vara lite sällskap. Jag var nog snarare tvärtom, jag skälpte snarare än vad jag hjälpte. Klockan slog 14 och jag tog mig hem och gjorde mig i ordning. Klockan 15 skulle jag infinna mig hos min numera 82-åriga mormor. Där var det tårta, kakor, kaffe och allt däremellan. Efter kalaset åkte jag tillbaka till jobbet för att underhålla lite till, nu gjorde även jag en insats. Jag jobbade nog i 1,5-2 timmar utan lön. Det är nog det snällaste jag gjort. Sen åkte jag hem och sa hejdå till min mor och far de åkte till Teneriffa tidigt idag.
Vi hyrde tre filmer "Beyond Borders", "Perfect Stranger" och "Jackass 2" och hämtade mina vänner vid halv 3 tiden på natten. Åkte hem och sov.

Idag ska jag bara slappa och ladda upp för imorgon.

Hsbc = fitt-bank

När jag bodde i London så skaffade jag ett bankkonto där och det kan jag ärligt säga var det dummaste jag någonsin gjort. Bankkontot har kostat mig mer pengar än vad det har bevarat.
 Sen i september i år har jag inte fått några mer brev från dem och jag hade hoppats på att det var över, att de stängt mitt konto men, i måndags kom detta brev.




image296





Hela brevet stör mig men något som stör mig ännu lite mer är att det står att jag måste höra av mig inom sju dagar, men hallå det skickades från London den 5e december och jag fick det den 10e, jag har redan förlorat 5dagar på det. ÅHH.


För ni som undrar

£0.19 är 2.50kr.


Det kostar mer för dem att skicka brevet hit till mig i Sverige.


Kajsa eller Stine om ni läser detta, snälla snälla vill någon av er sätta in £0.20 på detta jävla konto så jag blir av med det?! Det skulle vara så himla snällt.

Sjuk

Usch, nu har jag gått och blivit sjuk. Förkylning till max, helt tjock i hela huvudet. Det är så tråkigt att vara sjuk, jag har inget att göra.

Igår satte vi igång "Superbad" men det var bara jag som kollade, han låg och snarkade på min axel. Men den var småkul.

Jag har inget mer att säga.

Senaste dagarna

Torsdag - Var jag ju på Lars Winnerbäck och jag filmade två låtar, inte alls bra kvalité eller något. Men så himla denna bloggen kan man ju inte lägga upp videoklipp. Så jag har tagit min YouTube-oskuld och laddat upp de två filmerna så att jag kan ha med dem här.





Fredag - Vaknade upp hos Fredrik, vid tolv snåret. Satte mig vid datorn och började titta på lite "My so-called life". Klockan halv två kom han hem. Vi softade bara och tittade på serien och vid fyra tiden skulle han iväg med sin bror till Jönköping och jag skulle hem och invänta besök av Evelina, Ida och Sarah. Men Evelina hade gått och dragit på sig feber och magkramp så hon stannade hemma. Vi såg Idol-finalen och snackade lite. Kvällen avslutades med att jag och Sarah provade massa av mina bh:ar =)


Lördag -  Vaknade även dena morgon upp hos han den dära Fredrik, han luktade öl =) Vi steg nog ur sängen vid halv två skulle jag tro, galet vad man kan sova bort en dag. Han körde hem mig och jag gjorde mig i ordning för A6 och släktmiddag. På A6 var det mycket folk och jag blir alltid så snurrig, träffade Razmus, Hillevi och Johanna och jag har inte en minsta aning om vad jag sa till dem, jag är helsnurrig. Vid kl. 18 var vi bjudna till Joanna och Per. Det var jätte trevligt, lugnt och trevligt. Alla åkte hem runt tolv tiden. Jag hade lovat att köra hem Adisa och Sarah så jag stannade kvar lite till. Men vid ett-tiden började jag bli trött så jag körde dem hem.


Söndag - Softisch dag. Vila vila vila.

Lars Winnerbäck

Ja, igår var jag och tittade på honom. Först mötte jag, Joanna och Per upp några av deras vänner för en och en halv öl. Jag och Joanna som varit igång hela dagen och knappt ätit något blev lite yra i mössan, men det vara bara härligt. Vid halv åtta tiden drog vi bort till Idrottshuset där konserten skulle hållas. Tråkigt val av lokal men men, det blev bättre så fort han kom upp på scenen. Han varvade nya låtar med gamla godingar och avslutade kvällen med "Solen i ögonen". Konserten var slut vidd tio tiden så Fidde var så himlans så snäll och hämtade mig. Åkte med Joanna och Per till jordbron och käkade på McDonald's och sen åkte vi hem.

Jag hade tänkt att jag skulle sätta igång att se på "My so-called life" idag men eh, jag vaknade nu och jag har typ ingen aning hur man kopplar om tvn och datorn och allt så det får vätna tills han slutat jobbet.

Ikväll ska jag se på Idol-finalen med Evelina, Ida och Sarah, Fanny är och kollar på finalen, galet.

Laddad

Ohh, jag är laddad för ikväll, Lars Winnerbäck i idrottshuset. Laddat idag med att lyssna på massa Winnerbäck låtar idag på jobbet. Jag är dock lite trött. Slutade jobbet igår klockan 22.30, cyklade hem till min sugarpie och så skulle vi sova direkt, mina order, men eh, det blir ibland svårt...jag kan aldrig vara tyst och sova. Men men, somnade väl vid 2-3, upp klockan kvart i 6 and off-to-work och jobbat tills 14. Pust. Fidde, han är så snäll, han, skjutsar mig till jobbet o hem från jobbet =) Slapp cykla en cm idag. Så lat man blivit.

Idag har jag kommit på någon att gömma 8st bitar under en maskin, jag kan inte fatta varför och sen har jag verkligen lärt mig uppskatta mina arbetskompisar, de är helt störtsköna. Glad att jag hamnade i det skiftet.

Imorgon ska jag bara slappa och bara se massa massa "my so-called life" avsnitt, heja!


La la la

Igår satt vi och tittade efter lite filmer, serier och musik...vi laddade ner Magnus Carlsson. Oj oj oj, vilken party höjare han är =)  Sen så hittade vi "My so-called life" och "Kniven i hjärtat" vill bara titta på det nu....Adisa när ska vi se "Kniven i hjärtat"?! Är så laddad för att se det nu.


Imorgon är det Lars Winnerbäck, längtar...jobbiga är bara att jag slutar halv elva idag och börjar klockan 6 imorgon bara för att jag ska kunna se honom...men men.


Måste cykla iväg till jobbet nu, det är sjukt jobbigt måste jag säga. Hej hej

Puss


RSS 2.0